Spelen in je eigen league is nog leuker

Tijdens het Europees kampioenschap voetbal is het leuk om deel te nemen aan een EK-pool. Het is alleen jammer dat je zoveel tegenstanders treft die je niet kent. Het is toch veel leuker als er echt onderlinge prestige is.

Voor regionale verenigingen is het nu mogelijk in een eigen league tegen elkaar te spelen. Dit wordt ook wel een sub-pool genoemd. Bij het inschrijven kun je aangeven dat je deel wil nemen aan zo’n league, bijvoorbeeld van HMVV of vv Hoogeloon.  Hierna wordt je toegevoegd aan de betreffende league en speel je dus een interne competitie tegen clubgenoten. Iedere clubgebonden pool heeft een eigen ranking, waarin je dus meteen kunt zien wie de meestervoorspeller van jouw vereniging is.

We hebben al 14 leagues aangemaakt. Staat jouw club er niet bij, informeer naar de mogelijkheden.

Overigens neem je ook gewoon deel aan de reguliere pool en maak je dus ook kans op een geldprijs aan het eind van de rit.

Een eigen league bij de Zuiderburen ek-pool? Dat kan!

Wie is de beste voorspeller bij jou op de zaak?

Naast de regionale clubs, kunnen ook bedrijven in een eigen league spelen. Dit geeft op kantoor net dat beetje extra beleving gedurende het toernooi. Inmiddels spelen al twee bedrijven mee in een eigen bedrijfsleague.

Wie is de meestervoorspeller bij jou op kantoor of in de werkplaats?

Hebben jullie als bedrijf interesse in een eigen league hier op de website? Dat kan op voorwaarde dat er minimaal 5 deelnemers zijn. Vraag direct je bedrijfsleague aan. Wij zorgen dan voor een eigen pagina met bedrijfslogo en de stand in jullie sub-pool.