sponsoring

De Zuiderburen EK-pool biedt diverse interessante sponsormogelijkheden voor bedrijven in de Kempen. Een EK of WK is een uitstekende gelegenheid om je imago of naamsbekendheid een boost te geven. Dat kan op een gerichte manier met de Zuiderburen EK-pool.

 

Nederland is er weer bij: Laat die kans niet liggen

We hebben diverse sponsormogelijkheden, maar de plaatsen zijn niet onbeperkt. Grijp deze kans dus met beide handen aan.

De afgelopen 2 eindrondes was Oranje pijnlijk afwezig. Nu we er weer bij zijn is er ook weer volop aandacht voor pools. Hier zijn we als v.v. de Zuiderburen direct op ingesprongen. Onze pool richt zich, net als het befaamde Zuiderburentoernooi op gezellige mensen uit de Kempen. Bij ons toernooi overstijgt de vraag altijd het aanbod als het om deelname gaat. 

Bij onze EK-pool geldt dat niet en is het aantal deelnemers bijna onbeperkt. We rekenen dan ook op veel deelnemers uit de gehele Kempen. 

Dat wil zeggen dat jouw sponsoruiting volop onder de aandacht komt. Bedenk je eens dat deelnemers vrijwel elke dag (een maand lang) de nieuwe stand checken als er weer een EK-wedstrijd gespeeld is. Op de Stand-pagina wil je dus gezien worden als Kempisch bedrijf.

 

Voor ieder bedrijf een geschikt sponsorpakket

We bieden diverse sponsorpakketten aan, zodat  sponsoring voor ieder bedrijf mogelijk is. Hieronder zie je de verschillende pakketten: